Nettfokus (7)

Sikkerhet i skyen

Infrastruktursikkerhet:

Nettfokus og våre underleverandører tar sikkerheten til din skytjeneste på alvor. Vi er forpliktet til å beskytte dine data og sikre at din infrastruktur er sikker og pålitelig.

Nettskyvertstjenester:

Vi har valgt å outsource hosting av produktinfrastrukturen til anerkjente skyinfrastrukturtjenester som Google Cloud Platform Services (GCP) og Amazon Web Services (AWS). Dette gir oss tilgang til toppmoderne infrastruktur og sikkerhetsfunksjoner.

Sikkerhetsfordeler med GCP og AWS:

  • Fysisk, miljømessig og infrastrukturell sikkerhet: Både GCP og AWS tilbyr robuste sikkerhetskontroller for å beskytte dine data mot fysiske trusler, miljømessige farer og infrastrukturelle feil.
  • Høy oppetid: GCP garanterer en månedlig oppetidsprosent på minimum 99,5%, mens AWS tilbyr en tjenestepålitelighet på mellom 99,95% og 100%. Dette sikrer at din nettside eller applikasjon er tilgjengelig for brukerne dine når de trenger det.
  • Redundans: Både GCP og AWS har redundante systemer på plass for å sikre at din infrastruktur er tilgjengelig selv i tilfelle av strømbrudd, nettverksfeil eller andre hendelser.
  • Forretningskontinuitet og katastrofegjenoppretting: Både GCP og AWS har omfattende planer for forretningskontinuitet og katastrofegjenoppretting for å sikre at din infrastruktur kan gjenopprettes raskt i tilfelle en katastrofe.
  • Samsvar: Både GCP og AWS er sertifisert i henhold til en rekke bransjestandarder, for eksempel SOC 2 Type 2 og ISO 27001. Dette sikrer at din infrastruktur er i samsvar med de strengeste sikkerhetskravene.

Vi er stolte av å tilby våre kunder en sikker og pålitelig skytjeneste. For mer informasjon om sikkerhetsfunksjonene til GCP og AWS, kan du besøke følgende nettsteder:

Trenger du hjelp?

bruk vår chat for et kjapt svar fra oss.

Chatten finner du nederst i høyre hjørne.